![]() |
komórka wymiarów cegły:D - Wersja do druku +- Forum VGW (http://www.vgw.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-1.html) +--- Dział: Technologie (/forum-8.html) +--- Wątek: komórka wymiarów cegły:D (/thread-20.html) |
komórka wymiarów cegły:D - Intjim28 - 02-26-2014 01:13 PM z tego co obserwuję, to komórki stają się coraz większe. można kupić spokojnie 6 cali, a pewnie jakby poszukać to może i nieco większe też się znajdzie. co sądzicie o takich dużych komórkach? czy to już nie przesada, nie lepiej kupić sobie tablet? ![]() ![]() RE: komórka wymiarów cegły:D - Conne16 - 03-04-2014 02:58 PM ja też myślę, że pomału idea telefonu komórkowego się zatraca. według mnie telefon to telefon, a nie jakiś kombajn do wszystkiego. nie ma co przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę, dlatego też takie 3-4 cale to akurat. RE: komórka wymiarów cegły:D - Ualli16 - 03-05-2014 02:47 PM a dlaczego ktoś nie może mieć dużego telefonu? chce nosić cegłę to niech nosi ![]() RE: komórka wymiarów cegły:D - Radeath55 - 07-09-2015 02:00 PM Zgadza się, co ciekawe... coraz częściej kobiety są chętne na duży telefon. W torebce nie przeszkadzają jego rozmiary, wiadomo. Chociaż słyszałem że rozdzielnice elektryczne potrafią zakłócać sygnał im większy smartfon. Ale pewnie to jakaś plotka. Pozdorawiam! |